Vergroot foto
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

MEMOBLOK 3M POST-IT 654-6SS-SOUL

€ 15,05 € 9,88 € 11,95 incl BTW

Prijs per PAK/6 stuk

Bestelnummer 1406624

MInimum afname 1

Merk Post-it

112

Omschrijving

  • Post-it® Super Sticky Notes hechten steviger en langer. Ze hebben tweemaal zoveel kleefkracht als originele Post-it® Notes, dus je weet zeker dat je boodschap overkomt. Deze zelfklevende notitieblaadjes kleven perfect op verticale en moeilijk hechtende oppervlakken en zijn ideaal voor het maken van aantekeningen of het achterlaten van berichten en herinneringen. Uitgevoerd in heerlijk dromerige en zachte kleuren en bijzonder sterk, uiterst veelzijdig en ontworpen om je berichten te laten opvallen. Gemaakt van papier met PEFC-certificering, gemaakt van hout uit gecertificeerde, hernieuwbare en verantwoord beheerde bossen, en een lijm op basis van een hernieuwbare natuurlijke bron, 60% komt van een plant die jaarlijks weer aangroeit.
  • Hechten steviger en gaan langer mee, met tweemaal zoveel kleefkracht als de originele Post-it® Notes.
  • Laat je meenemen naar waar je reis je naartoe brengt met deze rustgevende en dromerige kleuren uit de Soulful Collection.
  • Post-it® Super Sticky Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen (PEFC 15-31-0134).
  • Ze zijn perfect voor verticale oppervlakken of oppervlakken die slecht hechten, zoals computerschermen, deuren en muren.
  • Gemaakt met een lijm die voor 60% is gebaseerd op een hernieuwbare natuurlijke bron, een plant die jaarlijks weer aangroeit.
  • Download de gratis Post-it® App om notities direct vast te leggen en op te slaan, zodat je ze snel kunt delen met je team en niet eerst een verslag moet maken.

Specificaties

Productnummer: 1406624
Merk: Post-it
Voorraad:

112

Verpakt per: PAK / 1
Prijs per: PAK/6 stuk
Kleuren: Assorti